04 Decembrie 2023      ::

Servicii

Oferim servicii de consultanta in urmatoarele domenii:

Gestionarea strategica a organizatiei

Credem ca numai buna proiectare a organizatiei genereaza gestionarea performanta si deci dezvoltarea durabila a acesteia!

Orice decident se intreaba care sunt directiile posibile in care se poate indrepta organizatia pe care o gestioneaza...

citeste mai mult

Fonduri structurale

Investiti in dezvoltarea durabila a organizatiei si fructificati pretioasa oportunitate economica si sociala! Accesati fondurile structurale ale Uniunii Europene!

Procesuality Consulting Group va ofera urmatoarele servicii in domeniul fondurilor structurale...

citeste mai mult

Resurse umane

Consideram resursa umana a organizatiei un furnizor de cunostinte si competente pentru aceasta. Din aceste considerente putem spune ca achizitiile intr-o organizatie nu se refera numai la procurarea de materie prima (necesara procesului de productie), de resurse administrative, logistice, tehnologice...

citeste mai mult

Marketing/Vanzari

Obiectivul de dezvoltare durabila al organizatiei poate fi atins numai prin:
  • dezvoltarea continua a cifrei de afaceri;
  • dezvoltarea continua a profitului;
Dar la dezvoltarea continua a cifrei de afaceri si a profitului se poate ajunge numai prin...

citeste mai mult

Serviciile oferite implica informari, documentari, analize, diagnoze, asistenta, consultanta, decizii strategice, proiectare strategii, implementari, evaluari rezultate si consecinte.

Garantia Calitatii

Echipa PCG garanteaza calitatea serviciilor si proiectelor executate. Confirmam faptul ca munca noastra si rezultatele obtinute sunt subiectul celui mai riguros sistem de control al calitatii. Standardul inalt de calitate ce-l asiguram este un simbol al reputatiei create prin munca, profesionalism si perseverenta in a fi cei mai buni!

"Calitatea nu este niciodata un accident, este intotdeauna rezultatul unui efort de inteligenta."
John Ruskin

Contact Rapid: 0732.402.722

Program: luni-vineri, 09:00 - 16:00

Cariera

Invitatie pentru oameni inovatori si perseverenti!

Daca esti pasionat de domeniul analizelor sociale, de proiectarea si realizarea studiilor cu caracter aplicativ, daca ti-ai dorit mereu sa oferi din invataturile tale semenilor ce te inconjoara si daca esti atras de domeniul consultantei privind gestionarea strategica a organizatiilor, atunci nu iti ramane decat sa ne trimiti CV-ul tau insotit de o scrisoare de intentie la adresa office@procesuality.ro

Alaturandu-te unei echipe tinere si dinamice vei beneficia de intreg sprijinul si asistenta necesare construirii unei cariere de succes.

Iar daca iti plac dezbaterile, discutiile si analizele in echipa si daca iti doresti sa te initiezi in domeniul gestionarii strategice a organizatiilor, dar si in domeniul consultantei privind diversele domenii ale gestionarii strategice a organizatiilor precum resursele umane, marketing-vanzari, comunicarea si socializarea profesionala etc., atunci te invitam in pepiniera procesuala.

Mai jos gasesti link-ul catre comunitatea de analiza procesuala.

Click here to join informare_CAP
Click to join informare_CAP


Te asteptam intru colaborare!