04 Decembrie 2023      ::

Servicii

Oferim servicii de consultanta in urmatoarele domenii:

Gestionarea strategica a organizatiei

Credem ca numai buna proiectare a organizatiei genereaza gestionarea performanta si deci dezvoltarea durabila a acesteia!

Orice decident se intreaba care sunt directiile posibile in care se poate indrepta organizatia pe care o gestioneaza...

citeste mai mult

Fonduri structurale

Investiti in dezvoltarea durabila a organizatiei si fructificati pretioasa oportunitate economica si sociala! Accesati fondurile structurale ale Uniunii Europene!

Procesuality Consulting Group va ofera urmatoarele servicii in domeniul fondurilor structurale...

citeste mai mult

Resurse umane

Consideram resursa umana a organizatiei un furnizor de cunostinte si competente pentru aceasta. Din aceste considerente putem spune ca achizitiile intr-o organizatie nu se refera numai la procurarea de materie prima (necesara procesului de productie), de resurse administrative, logistice, tehnologice...

citeste mai mult

Marketing/Vanzari

Obiectivul de dezvoltare durabila al organizatiei poate fi atins numai prin:
  • dezvoltarea continua a cifrei de afaceri;
  • dezvoltarea continua a profitului;
Dar la dezvoltarea continua a cifrei de afaceri si a profitului se poate ajunge numai prin...

citeste mai mult

Serviciile oferite implica informari, documentari, analize, diagnoze, asistenta, consultanta, decizii strategice, proiectare strategii, implementari, evaluari rezultate si consecinte.

Garantia Calitatii

Echipa PCG garanteaza calitatea serviciilor si proiectelor executate. Confirmam faptul ca munca noastra si rezultatele obtinute sunt subiectul celui mai riguros sistem de control al calitatii. Standardul inalt de calitate ce-l asiguram este un simbol al reputatiei create prin munca, profesionalism si perseverenta in a fi cei mai buni!

"Calitatea nu este niciodata un accident, este intotdeauna rezultatul unui efort de inteligenta."
John Ruskin

Contact Rapid: 0732.402.722

Program: luni-vineri, 09:00 - 16:00

Resurse umane

Resurse umane

Premise:

Consideram resursa umana a organizatiei un furnizor de cunostinte si competente pentru aceasta. Din aceste considerente putem spune ca achizitiile intr-o organizatie nu se refera numai la procurarea de materie prima (necesara procesului de productie), de resurse administrative, logistice, tehnologice, informationale sau energetice. Achizitiile intr-o organizatie se refera si la "procurarea" de resurse umane. Numai ca acest gen de "achizitie" este cunoscut si popularizat sub denumirea de recrutare. Asadar, recrutarea, in esenta, este tot un proces de achizitie, dar un proces care implica "achizitia" de resurse umane, resurse ce implica alte genuri de conditii, caracteristici si procese. In acest context, furnizorul de resurse umane pentru o organizatie este COMUNITATEA SOCIALA in mijlocul careia este inglobata functional organizatia.

Comunitatea sociala se refera atat la mediul privat (familie, anturaj), cat si la mediul public (educational, institutional etc.). Daca aceste medii sunt periclitate, virusate, atunci resursa umana este de o calitate precara, nesatisfacatoare. Prin urmare si consecintele asupra organizatiilor nu pot fi unele satisfacatoare si deci posibilitatile de dezvoltare ale organizatiilor sunt limitate de limitele resurselor umane care o definesc. Caci o organizatie functioneaza si se dezvolta numai prin prisma resurselor umane integrate functional in aceasta.

Daca resursele umane ce definesc organizatia sunt caracterizate de cunostinte si competente satisfacatoare, atunci organizatia isi genereaza conditiile dezvoltarii sale durabile. Dar daca resursele umane ce definesc organizatia NU sunt caracterizate de cunostinte si competente satisfacatoare, atunci organizatia isi genereaza conditiile stagnarii (plafonarii) sau chiar falimentul.

Aceste considerente ne determina sa afirmam si sa sustinem cu tarie ca resursa umana este deosebit de importanta pentru organizatie. Decidentii organizatiilor trebuie sa acorde o atentie deosebita si prioritara domeniului in acest context macrosocial al redefinirii conceptiei despre resursele umane si despre rolul strategic al acestora in cadrul organizatiei.

Ne-am fundamentat serviciile in domeniul resurselor umane plecand de la premisele prezentate anterior. Credem ca numai cu o astfel de viziune putem asigura beneficiarilor nostri serviciile in domeniul resurselor umane la cele mai ridicate standarde.

Servicii oferite:

  • furnizarea de buletine informative periodice privind piata muncii
  • studii de piata in domeniul resurselor umane
  • diagnoza organizationala de resurse umane
  • asistenta si consultanta privind recrutarea de resurse umane
  • recrutare de personal
  • evaluarea gradului de asumare si atribuire de roluri de catre personalul organizatiei
  • elaborarea si implementarea strategiilor de fidelizare a resurselor umane ale organizatiei

Impreuna putem face ca problemele dumneavoastra sa devina problemele noastre, iar solutiile noastre sa devina solutiile dumneavoastra!

Va asteptam intru colaborare!